Londonis prantsatas päevitaja kõrvale lennukist kukkunud surnukeha

Copy
Foto Claphamis asuvast aiast, kuhu surnukeha prantsatas.
Foto Claphamis asuvast aiast, kuhu surnukeha prantsatas. Foto: SWNS / SWNS / Scanpix

Ühendkuningriigis Londonis kukkus Kenya Airwaysi reisilennukist kilomeetri kõrguselt välja arvatavasti end sinna peitnud mees, kes tabas maapinda oma aias päevitanud inimesest meetri jagu eemal, ütlesid üks naaber ja meedia.

Politsei usub, et Claphamis asuvale kinnistule surnuks kukkunud mees kukkus välja Heathrow lennujaama teel olnud lennuki telikuruumist.

Üks naabritest ütles uudisteagentuurile Press Association, et kuulis pühapäeva pärastlõunal «mütsatust» ning läks ülakorrusele asja aknast uurima.

«Esialgu arvasin, et aias magab kerjus. Tal olid kõik riided seljas,» ütles naaber, kes palus anonüümsust.

«Vaatasin lähemalt ja nägin, et aia seinad olid verega kaetud.»

«Tema peaga polnud hästi. Sain kohe aru, et ta oli kukkunud,» lausus naaber.

«Seejärel läksin välja ja just siis tuli naaber välja. Ta oli väga vapustatud.»

«Ta võttis päikest ja ta (ohver) maandus temast meetri jagu eemal.»

Päevalehes The Sun teisipäeval avaldatud fotost on näha purunenud kivisillutist ning auku maas. Lehe andmeil kukkus mees umbes kilomeetri kõrguselt.

Ohvrit kirjeldades lisas naaber: «Üks põhjustest, miks tema keha oli niivõrd ühes tükis, oli see, et tema keha oli jääkamakas.»

Politsei teatas esmaspäeval, et Heathrowsse saabunud lennuki telikuruumist leiti üks kott, vett ja natuke toitu. Nüüd üritavad politseinikud ohvrit tuvastada.

Paljud end lennukite telikuruumi peitvad inimesed ei ela reisi üle, sest seal napib hapnikku ja õhutemperatuur on jäine.

Üle Londoni lääneosa Heathrow'sse viiva lennukoridori teelt on aegade jooksul leitud mitu surnukeha, ütleb lennundusekspert Alastair Rosenschein.

«Probleem esineb põhjusel, et mitmes maailma lennujaamas napib julgeolekumeetmeid ning immigratsioonil on niivõrd suur tõmme,» lausus ta BBC raadiole.

«Arvatakse, et nad on peamiselt seadusvastased immigrandid, kes üritavad saada siia riiki lennuki kõhtu ronimisega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles