Kohus ähvardas lapsel parklasse pissida lubanud ema 60 päevaks vangi panna (3)

Copy
Poiss maja seinale urineerimas. Foto on illustreeriv.
Poiss maja seinale urineerimas. Foto on illustreeriv. Foto: ©David H. Wells / The Image Works / ©The Image Works / TopFoto / Scanpix

Kolmeaastase poisi ema Brook Johnsi ähvardas 60 päeva pikkune vanglakaristus ja 5000 dollari (4443 euro) suurune trahv selle eest, et ta lubas oma lapsel parklas pissida.

Kohus leidis, et tegemist oli hädaolukorraga ning süüdistus lapse ema vastu võeti täna tagasi. «Ema üritas lihtsalt olla hea ema. Lapsel oli hädaolukord ja ema lahendas olukorra. Seda me headelt emadelt ootamegi,» ütles riiki esindav jurist Ben Allen.

29. märtsil sõitis üheksandat kuud lapseootel Johns Georgia osariigis Augusta linnas autoga, kui tema poeg hakkas kurtma pissihäda üle. Kui Johns lõpuks tankla parklasse jõudis, sai ta aru, et poeg ei pea kauem vastu. «Ta kergendas end juba enne, kui ta püksid täielikult jalast sai, ehk ilmselgelt oli tal häda,» ütles ema aprillis.

Richmondi maakonna šerifi asetäitja nägi juhtunut pealt ning esitas Johnsile kirjaliku hoiatuse avaliku korra rikkumise eest. «Ta lubas oma meessoost lapsel parklas urineerida. Ma nägin seda pealt. Avalikud tualettruumid olid asukohas olemas,» märkis seadusesilm selgituseks.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles