Mumbai lähedal päästeti tulvavees rongist 700 reisijat

Copy
India merevägi ja riiklikud päästeüksused (NDRF) päästmas tulvavete meelevalda sattunud rongist sadu inimesi.
India merevägi ja riiklikud päästeüksused (NDRF) päästmas tulvavete meelevalda sattunud rongist sadu inimesi. Foto: EPA / Scanpix

India merevägi läks täna helikopterite ja päästepaatidega appi 700 inimesele, kes Mumbai lähedal tulvavete meeleavalda sattunud rongist minema ei pääsenud.

Reede õhtul Mumbaist Kolhapuri poole teele asunud Mahalaxmi Express jõudis sõita vaid 60 kilomeetrit, kui tulvavesi rööpad üle ujutas ja rong seisma jäi.

Võimud kutsusid appi mereväe ja riiklikud päästeüksused (NDRF) helikopterite ja paatidega. Kahe tunniga toimetati rongist välja 500 inimest.

Päästeteenistus püstitas rongi lähedusse laagri.

India raudtee pressiesindaja ütles täna uudisteagentuurile Press Trest of India, et kohale saadetakse päästerong, mis peaks viima reisijad sihtkohtadesse.

Paduvihmade tõttu tühistati laupäeval Mumbai rahvusvahelises lennujaamas 11 reisi, üheksa saabuvat lennukit suunati teistele lennuväljadele.

Indias on kahe nädala jooksul mussoonvihmade tagajärjel surma saanud üle 250 inimese. Kõige hullem on olukord Assami ja Bihari osariigis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles