Taavi Aas kutsuti Moskvasse (9)

BNS
Copy
Majandus- ja taristuminister Taavi Aas.
Majandus- ja taristuminister Taavi Aas. Foto: Remo Tõnismäe / Postimees

Vene energeetikaminister Aleksandr Novak kutsus majandus- ja taristuministrit Taavi Aasa osalema oktoobris Moskvas toimuvale rahvusvahelisele energianädalale.

Novak märgib kutses, et 2.–5. oktoobrini toimuv energianädal on valdkonnas olulisim sündmus Venemaal, kus osales mullu ka president Vladimir Putin.

Tänavu on energianädala põhiteemadeks nafta-, gaasi- ja söetööstused, elektrienergeetika, energiatõhusus, maailma energiaarengu väljavaated, samuti innovaatilised lahendused nii traditsiooniliste kui ka alternatiivsete kütuste valdkondades.

Rahvusvahelisel energianädalal osalevad igal aastal valitsusasutused, maailma ja Venemaa suurimad energiahiiud ning rahvusvahelised eksperdid.

Juunis kohtus majandus- ja taristuminister Taavi Aas Peterburi majandusfoorumil Vene transpordiministri Jevgeni Ditrihhiga, kellega lepiti kokku kahe riigi transpordikomisjoni töö jätkamises. Samuti arutati võimalikest reisirongiühendustest Pihkva–Petseri–Koidula suunal ning kiiruste suurendamist Tallinna–Peterburi suunal.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles