Saksamaal suri rongi alla tõugatud kaheksa-aastane poiss (16)

Copy
Politseinikud mõrvapaigas.
Politseinikud mõrvapaigas. Foto: ANDREAS ARNOLD / AFP

Saksamaa Frankfurdi linna peamises raudteejaamas sai esmaspäeval surma kaheksa-aastane poiss, kelle üks mees koos lapse emaga raudteerööbastele tõukas.

Ema ja ta poeg lükati rööbastele hetkel, mil jaama oli saabumas kiirrong ICE. Ema suutis rööbastelt ära saada, kuid poiss jäi rongi alla ning suri saadud vigastustesse.

Pärast ema ja poisi rööbastele lükkamist üritas kahtlusalune teha sama veel ühe inimesega, kuid see tal ei õnnestunud, ütles politsei. Seejärel üritas 40-aastane kahtlusalune sündmuskohalt põgeneda, kuid kõrvalseisjad jooksid talle järele. Mees saadi kinni rongijaama juures.

Kahtlusalune on ülekuulamisel ning tema motiivi kohta esialgu andmed puuduvad. Uudistekanali NTV andmetel on mõrtsukas Eritrea päritolu.

Politsei pressiesindaja Isabell Neumanni sõnul näib, et kahtlusalune ja tema ohvrid polnud kuidagi seotud.

Hukkunud poisi ema viidi samuti haiglasse ning ka teda kuulatakse üle. Tema vigastuste kohta esialgu andmeid pole.

Siseminister Horst Seehofer katkestas juhtunu tõttu puhkuse ning kavatseb viimase aja raskete kuritegudega seoses kohtuda julgeolekutöötajatega. Kümme päeva tagasi leidis Saksamaa lääneosas aset samalaadne rünnak, kui 28-aastane mees tõukas rongi ette 34-aastase naise, kes sai surma.

Kommentaarid (16)
Copy
Tagasi üles