Briti tudeng hüppas lendavast lennukist välja (1)

Copy
Cessna väikelennukid.
Cessna väikelennukid. Foto: Lindsey Parnaby / AFP / Scanpix

Madagaskari politsei algatas uurimise selgitamaks, kas Briti tudeng hüppas tahtlikult lennukist alla, olles suutnud avada selle ukse lennu ajal.

Cambridge Ülikooli 19-aastane tudeng Alana Cutland kukkus väikelennukist alla peale vaatluste teostamist Anjajavy piirkonna kohal 25.juulil, hoolimata teiste lennukis olnud inimeste püüdlustest teda takistada.

Tema surnukeha ei ole veel suudetud kätte saada.

Madagaskari politsei taaslavastatud fotod näitavad viimaseid momente, kui piloot ja kaasreisija üritasid hoida neiu jalgadest kinni, kui ta rippus lennukist väljas. Paraku kukkus neiu lennukist alla.

Kohalik politseiülem teatas ajalehele The Sun, et lennukis oli koos hukkunud Cutlandiga kokku 3 inimest.

«Peale 10 minutilist lendu tegi ta oma turvavöö lahti, avas ukse ning üritas välja saada. Kaasreisija üritas viis minutit temast kinni hoida, enne kui ta väsinuna ning hingetuna neiust lahti lasi.»

Peale seda kukkus neiu 1130 meetri kõrguselt alla.

«Ta kukkus piirkonda, mis on täis lihasööjatest fossasid.»

On teada, et preili Cutland kannatas «paranoia hoogude» käes kui ta oli enda poolt rahastatud, aga «läbikukkunud» uurimisreisil Madagaskaril.

Politsei sõnul oli ta regulaarses kontaktis oma vanematega ning oli teel saare peamise lennujaama poole, eesmärgiga koju lennata.

Perekonnaliikmete sõnul teise aasta tudeng Cutland «haaras kinni igast võimalusest oma entusiasmi ja seiklushimuga.» ning et ta oli Madagaskaril täiendamas oma õpinguid loodusteadustes.

Suurbritannia välisministeeriumi kaudu avaldatud pressiteates ütles perekond, et ta oli väga andekas inimene ning et jäävad teda igatsema.

«Me oleme südamevalus oma imelise ja kauni tütre kaotuse pärast, kes sütitas iga toa, kuhu ta sisse jalutas ning pani inimesed naeratama lihtsalt oma kohalolekuga.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles