Kanada leidis tagaotsitud kahe teismelisest mõrvari surnukehad

Copy
Kanada politsei otsimas kolmes mõrvas taga otsitud  Kam McLeodi ja Bryer Schmegelskyt.
Kanada politsei otsimas kolmes mõrvas taga otsitud Kam McLeodi ja Bryer Schmegelskyt. Foto: Handout . / REUTERS / Scanpix

Kanada politsei leidis kahe meessoost isiku surnukehad, kes on politsei arvates need kaks teismelist, kelle ta juulis kolme inimese mõrva järel tagaotsitavaks kuulutas.

Sellega lõppes kolm nädalat kestnud ja rohkem kui 3000 kilomeetrit pikk inimjaht.

Politsei lasi kahtlusaluste leidmiseks käiku koerad, drooni ja otsingulennukid, sest piirkond on metsade ja soise pinnase tõttu raskesti läbitav. Lisaks vohavad seal sääsed ning elavad karud ja hundid.

Riigi keskosas asuva Manitoba provintsi politsei leidis surnukehad Gillami küla kandist Nelsoni jõe lähedalt tihnikust. Surnukehad olid vähem kui kilomeetri kaugusel kohast jõe kaldal, kust varem leiti kahtlusalustega seostatud esemeid ja üks alumiiniumist paat.

Lapsepõlvesõpru Kam McLeodi (19) ja Bryer Schmegelskyt (18) kahtlustatakse ühe austraalia mehe, tema 20. eluaastates ameerika tüdruksõbra ning ühe kanada bioloogiaprofessori tapmises.

Austraallane Lucas Fowler (23) ja ameeriklanna Chynna Deese (24) leiti ühe maantee äärest mahalastuna 15. juulil. Neli päeva hiljem, 19. juulil leiti ka Leonard Dycki (64) surnukeha.

Algselt kuulutati kadunuks ka mõrvarid, kui nende ärapõlenud auto Briti Columbiast leiti. Dycki surnukeha leidmise järel aga kuulutati Vancouverist pärit teismelised ametlikult kahtlusalusteks.

Kõik ohvrid leiti Briti Columbia provintsist, kuid kahtlusalused pääsesid sealt plehku ning võimud jälitasid neid läbi kolme provintsi.

Politsei teatas McLeodi ja Schmegelsky surnukeha leidmisest eile.

«Otsingud on läbi,» teatas kuninglik ratsapolitsei Twitteris.

«Praegu oleme kindlad, et need on nende kahe kahtlusaluse surnukehad, keda otsitakse taga seoses Briti Colombias toimunud tapmistega,» ütles ratsapolitsei pressiesindaja Jane MacLatchy pressikonverentsil.

«Winnipegis võeti graafikusse lahang, et kinnitada nende isikud ning teha kindlaks surma põhjus.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles