Hispaanlane teeskles bordellikülastuse varjamiseks inimröövi ohvriks sattumist

Copy
Hispaania mees väitis, et ta rööviti ja sunniti bordellis uimasteid tarvitama.
Hispaania mees väitis, et ta rööviti ja sunniti bordellis uimasteid tarvitama. Foto: ARNO ROSALES / AFP / Scanpix

Hispaania autojuht väitis politseile, et langes inimröövi ohvriks ja teda sunniti minema bordelli. Tegelikult püüdis ta varjata, et oli vabatahtlikult kulutanud kogu oma teenistuse uimastitele ja prostituutidele.

Hispaania autojuht tegi politseile avalduse ja ütles, et keegi röövis ta, varastas kogu tema raha ja sundis ta minema bordelli ning tarbima seal uimasteid.

Politsei vahistas isegi inimröövis kahtlustatud mehe, aga uurimise käigus selgus, et vahistatu näol oli tegemist autojuhi joomakaaslasega ning kogu lugu inimröövist mõeldi välja selleks, et varjata, et kogu autojuhi teenistus kulutati ühele metsikule peole.

Autojuht väitis politseile, et üks reisija ähvardas teda naoga ja sundis teda sõitma Fuengirola linnas asuvasse bordelli ning tarvitama seal uimasteid.

Kui ta oli kulutanud bordellis kogu oma ühe õhtu teenistuse, sundis kaasreisija mehe väite kohaselt sõitma ühe kaasreisija sõbra juurde, et varastada sealt mootorratas ja müüa see maha, et jätkata pidutsemist bordellis.

Uurijad jõudsid aga järeldusele, et autojuht ja tema väidetav röövija olid omavahel tuttavad ning autojuhti ei hoitud kinni vastu tema tahtmist. Ka mootorratta müügist saadud tulu kulutas ta vabatahtlikult. 

Politsei manitses, et valesüüdistuste esitamine kulutab asjatult avalikku raha ja võimalda politseil kasutada oma ressursse tõeliste kurjategijate tabamiseks. Hispaanias võib ohvriks olemise teesklemine tuua kaasa kuni kuue kuu pikkuse vanglakaristuse või rahatrahvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles