Boris Johnson – kuus naist ja sada skandaali (2)

Margus Parts
, toimetaja
Copy
Boris Johnson abikaasa Marina Wheeleriga seitse aastat tagasi Londonis. Viimased uudised teatavad, et nad on lõpuks otsustanud pärast pikaajalist lahuselamist ka ametlikult lahku minna.
Boris Johnson abikaasa Marina Wheeleriga seitse aastat tagasi Londonis. Viimased uudised teatavad, et nad on lõpuks otsustanud pärast pikaajalist lahuselamist ka ametlikult lahku minna. Foto: Reuters/ScanPix

Erudeeritud klassikalise kirjanduse austaja või truudusetu naistemees? Eliitkoolide võsuke või armastusväärne briti tola? Küsimus «Kes on Boris Johnson?» vaatas eelmisel kuul vastu paljude väljaannete pealkirjadest. Tema avalikku kuvandit teavad kõik, kuid vähesed on tuttavad mehega maski taga.

«Vähemalt mulle tundub, et enamik poliitikuid on üsna ebakompetentsed, kuid nad varjavad seda kompetentsuse fassaadiga,» märkis 2010. aastal Boris Johnsonit võõrustanud Top Geari saatejuht Jeremy Clarkson. «Sul paistab asi vastupidi käivat.»

«Sa ei saa välistada võimalust, et hoolikalt konstrueeritud täieliku idioodi pealispinna taga peitubki täielik idioot,» vastas Johnson endale iseloomuliku lõbusa irooniaga.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles