USA teletähe teisik mõisteti Suurbritannias vangi

Copy
Abdulah Husseini ja David Schwimmer ise.
Abdulah Husseini ja David Schwimmer ise. Foto: Blackpool Police/@DavidSchwimmer / PA Wire/PA Images

USA teletähe David Schwimmeri Iraani päritolu teisik Abdulah Husseini mõisteti Suurbritannias sooritatud kuritegude eest vangi, teatas neljapäeval meediakanal Sky News.

Juhtunu jõudis meedia tähelepanu keskmesse eelmise aasta oktoobris, kui Blackpooli politsei üritas varast tabada avaldades temast sotsiaalvõrgustikus Twitter valvekaameraga saadud pildid. Fotodel oli mees kaupluses ostmas õlut varastatud pangakaardiga.

Mitmed kodanikud märkasid koheselt sarnasust tuntud näitlejaga. Politsei vihjekanalile tuli hulgaliselt teateid, et süüdlaseks on Schwimmer.

Muu hulgas telesarjas «Sõbrad» («Friends») Ross Gellerit kehastanud näitleja on juhtunu üle ka ise naljatanud. Schwimmer avaldas oma Twitteri kontol video, kus ta ostab New Yorgis õlut endal süüdlase ilme näol.

«Vannun, et see ei ole mina. Nagu näete olen ma New Yorgis. Rasket tööd tegevatele Blackpooli politseinikele soovin edu uurimisel,» kirjutas näitleja tollal.

Õige varas saadi lõpuks kätte. Viimastel andmetel varastas 36-aastane iraanlane restoranis pangakaardi ühe mehe taskust ja kasutas siis seda kõikjal Blackpoolis.

Sama mees on Suurbritannias juba varasemalt süüdi mõistetud 36 seaduserikkumisega seoses. Seekord sai iraanlane üheksakuulise vanglakaristuse varguse ja pettuste eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles