Uberi juht käperdas noort naist, kes ei olnud massaažiga nõus

Elu24
Copy
Käperdamine. Pilt on illustreeriv.
Käperdamine. Pilt on illustreeriv. Foto: PA Pictures/Scanpix

22-aastane austraallanna sai halva üllatuse osaliseks, kui teda peolt koju sõidutanud Uberi juht hakkas teda käperdama ja pakkus massaaži.

Populaarse transporditeenuse Uber juht Venkhat Soori sõidutas Austraalias Melbourne'is kolm noort naisterahvast koju, kuid kui jäi viimasega neist kahekesi autosse, asus ta naisele külge ajama, vahendab Daily Mail.

Soori, kes nüüd töökohast ilma jäi, oli olnud Uberi juht neli aastat ning rakenduse kasutajad olid andnud talle positiivset tagasisidet.

Juhtum leidis aset, kui Soori oli kaks sõbrannat koju ära viinud ja 22-aastane Stephanie Corbett jäi juhiga autosse üksi.

Soori pakkus noorele austraallannale massaaži, kuid naine keeldus sellest. Mees ei jätnud aga jonni ja ajas käed külge. «Ma sattusin olukorda, kus keegi, keda ma olin usaldanud ja kellele olin maksnud raha, et mu koju viiks, nägi mind mugava sihtmärgina,» rääkis Stephanie.

Naise sõnul silitas Uberi juht ta jalga ning pani lõpuks käe pluusi alla. Mees pakkus välja, et jätab enne sihtkohta jõudmist auto pidama, et saaks naisele teha «korraliku massaaži».

Kui auto üsna Stephanie kodu juurde jõudis, palus naine juhil peatuda ning pääses minema.

«Ma kartsin, et ta saab teada, kus ma elan. Ma palusin tal auto umbes tänav eemal kinni pidada, ma sain välja ja peitsin ennast ühe korterikompleksi parklas, kuni nägin, et ta sõitis minema,» meenutas austraallanna, kes kartis, et juhil on plaanis midagi enamat kui käperdamine.

Juhtunu raputas noort naist nii väga, et tal läks politseile teatamiseks kolm päeva aega. Lõpuks veenis teda kartus, et Soori teeb mõnele teisele naisele sama või midagi veel hullemat.

Süüdistatud Uberi juht eitas esialgu naise katsumist, ent tunnistas end viimasel minutil süüdi. Politsei leidis Stephanie riietelt ja ka särgi seest mehe DNAd.

Soori mõisteti süüdi seksuaalrünnakus ja ta peab maksma 6000 Austraalia dollarit ehk ca 3660 eurot trahvi. Kohtuniku sõnul võinuks lugu lõppeda ka vangistusega, kuid kuna ta tunnistas end süüdi, pääses ta kergemalt.

Soori varjas kohtust väljudes oma nägu ning pani reporterite eest plehku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles