Malmös hukkus tulistamises naine (3)

Copy
Rootsi politsei.
Rootsi politsei. Foto: TT NEWS AGENCY / REUTERS / Scanpix

Malmös toimus täna kell 10 populaarse restorani ees tulistamine, milles hukkus 30-aastane naine.

Kolm inimest toimetati haiglasse, nende hulgas ka naine ja laps, seoses Malmö Ribersborgis toimunud tulistamisega. Haiglasse viidud naine suri kell 13:18. 

Politsei sai teate tulistamisest populaarse Via Napoli restorani juures enne kella 10 ning kohapeale saabusid politsei ja kiirabi.

Kvällsposteni andmetel tulistasid mitmed maskidega ründajad kaheksa kuni kümme lasku, põgenedes pärast seda läbi lähedal olnud majade aedade.

«See on üks tõsisemaid kuritegusid mis üldse olemas on, mistõttu me oleme suunanud suure osa ressursse selle uurimiseks. Me saadame ka politseinike sündmuspaigal olnud inimestega rääkima, kes võivad olla juhtunust häiritud», ütles Calle Persson Malmö politseist.

Annelie Silveira, SOS Alarmi pressiesindaja, ütles varem uudisteagentuurile TT, et kolm inimest on viidud haiglasse. Kohalik Sydsvenskan teatas hommikul, et nende andmetel sai kannatanu tõsiseid vigastusi.

Ühe pealtnägija sõnul kandis naine last kui teda tulistati. Temaga koos olnud mees sai šoki ja hakkas karjuma, et laps «vajab oma ema».

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles