Trump: Fox News ei tööta enam meie heaks

BNS
Copy
USA president Donald Trump.
USA president Donald Trump. Foto: AFP / Scanpix

USA president Donald Trump kurtis kolmapäeval, et tema suhtes sageli sõbralik uudistekanal Fox News ei ole piisavalt lojaalne ning on lõpetanud tema heaks töötamise.

«Fox ei tööta enam meie heaks,» ütles ta kolmes Twitteri postituses, milles väljendas oma pahameelt, et telekanal oli andnud liiga palju aega tema demokraatidest konkurentidele. 

USA presidendina ei ole Trumpil sellist riiklikku telekanali ekvivalenti nagu mõnes vähem vabas riigis nagu Venemaa. Kuid suure osa tema esimesest ametiajast võis ta vähemalt regulaarselt loota Foxi sõbralikule kajastusele. 

Kui Trump sageli sarjab teisi telekanaleid nende väidetavate libauudiste pärast, siis president või tema tähtsamad abid annavad pea iga päev Foxile intervjuusid. Kanalisse asus äsja tööle ka tema endine pressiesindaja Sarah Sanders.

Ning kui uued Foxi osakonnad hoiavad sirgemat joont, siis mõned Foxi kommentaatorid nagu Sean Hannity kõnnivad ikka ühte jalga Valge Majaga. 

Trump tunnistab vabalt, et jälgib Foxi iga päev ning isegi arvustab neid vahel jooksvalt Twitteris. 

Kuid tema armastuslugu Foxiga on viimastel kuudel pisut kuhtunud. 

Kolmapäevane säuts oli iseäranis karm. 

«Uus New @FoxNews on hüljanud miljonid suurepärased inimesed! Me peame hakkama otsima uut uudisteväljaannet,» tõdes president.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles