Tütrega hotelli läinud isale kutsuti täiesti jabural põhjusel politsei (7)

Elu24
Copy
Jon Couplandi 13-aastane tütar Jessica.
Jon Couplandi 13-aastane tütar Jessica. Foto: Jon Coupland/Facebook

Inglismaal Nottinghamis tööreisil viibinud isale kutsuti politsei, kui ta võttis endale ja oma 13-aastasele tütrele hotellitoa.

58-aastane Jon Coupland läks Nottinghamis Jury's Inni hotelli, kaasas teismeeas tütar Jessica, vahendab Daily Star. Esiteks küsiti talt ID-kaarti, mida pidas Coupland veidraks, kuid seejärel lasti hotellituppa.

Umbes tund aega hiljem ilmusid toa ukse taha neli politseinikku, kes Couplandi sõnul tormasid koos hotellipidajaga tuppa sisse ja hakkasid teda üle kuulama.

Nimelt helistati registratuurist politseisse, kuna meest kahtlustati oma lapse väärkohtlemises. «Nottinghamshire'i politseile laekus kolmapäeval kell 18.45 teade, et mees käitus lapse juuresolekul kahtlaselt,» kommenteeris kohaliku politsei esindaja.

Politseinikud käisid kohal ning tehti kindlaks, et lapsega on kõik korras ja ühtki kuritegu toime pole pandud.

Hotelli esindaja kommentaari andma ei soostunud, kuna politsei juba tegeles teemaga.

Kuna Couplandi sõnul oli politsei ja hotellitöötajate käitumine äärmiselt piinlik ja ebamugav, andis ta Facebookis teada, et kavatseb ette võtta kohtutee.

«See oli kohutav. Nad korraldasid tõelise stseeni ning see oli meie mõlema jaoks väga piinlik,» kirjeldas isa juhtunut.

2014. aastal tehti Cpuplandile samuti valesüüdistus oma tütre väärkohtlemise eest ning ta sai toona kahjutasuks 86 000 naela ehk ligi 95 000 eurot.

Couplandi sõnul koheldi neid nii ainult sellepärast, et tema tütar on pooleldi tailane. «Ära kunagi usalda politseid!» jagas mees Facebookis õpetussõnu.

Isa ja tütar lahkusid pärast juhtunut Jury's Innist ning ööbisid mujal hotellis, kus neil probleeme polnud.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles