Saksa taksojuht sõitis otsa «suurele hamstrile»

Copy
Metssiga Elistvere loomapargis. Ühe Lõuna-Saksamaa taksojuhi hinnangul on aga pildil hoopis suur hamster.
Metssiga Elistvere loomapargis. Ühe Lõuna-Saksamaa taksojuhi hinnangul on aga pildil hoopis suur hamster. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Saksamaa ajaleht Süddeutsche Zeitung avaldas loo omapärasest vahejuhtumist maanteel, mis politseinikele paraja üllatuse valmistas. 

«Ilmselgelt ei olnud 49-aastane taksojuht oma elus mitte kunagi midagi kuulnud metssigadest. Teisiti pole võimalik selgitada, miks ta kirjeldas politseile maanteel 2084 rammitud looma kui «suurt, väga suurte hammastega hamstrit»», kirjutas Süddeutsche Zeitung.

Lehe teatel oli taksojuht teel Müncheni külje all asuvast Attachingist Schwaigermoosi. Ootamatult jooksis aga paremalt poolt teele ette metssiga, kellega taksojuht ei suutnud kokkupõrget vältida. 

Loom jäi surnuna teele lebama, mees lohistas ta sõidurea kõrvale ning teatas õnnetusest politseile, väites, et ajas alla «suure hamstri». Viimane tundis huvi, mis looma võis taksojuht küll silmas pidada, teatades «tähelepanuväärsest õnnetusest», nagu politseiraport sedastas.

Kohale saabunud ametnik identifitseeris looma metsseana. «Juht oli kaine,» oli kirjas politsei pressiteates, justkui ei suudaks politsei uskuda, et keegi pole mitte kunagi säärasest loomast kuulnud. Takso sai ligemale 5000 euro väärtuses kahju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles