Tükeldatud ja jõkke visatud või röövitud ja asfaldi alla maetud. Paljud Ameerika Ühendriikide lasteröövid tekitavad kõhedust ka aastakümneid hiljem.

Hirmutav mees röövis ja sõi lapse

Üks möödunud sajandi õõvastavamaid kadumislugusid leidis aset 1927. aastal, kui 4-aastane Billy Gaffney jäeti New Yorgis Brooklynis vaid hetkeks vanemate järelvalveta. Ta mängis oma kodumaja trepikojas koos 3-aastase sõbraga ja ühel hetkel olid mõlemad poisid kadunud kui tina tuhka.

Noorem poiss leiti peagi kortermaja katuselt ja tema ütluste kohaselt võttis üks hirmutav hallide vuntsidega mees Billy endaga kaasa.

Aastaid hiljem selgus, et Billy röövi taga oli sarimõrvar Alber Fish, keda tuntakse ka hüüdnime Brooklyni vampiir all. Pärast politsei poolt tabamist tunnistas mees, kuidas ta väikese poisi ühte mahajäetud hoonesse toimetas, ta seal paljaks võttis, kätest ning jalgadest kinni sidus ja talle riidetropi suhu surus.

Enda sõnul jättis ta poisi kogu ööks üksinda ja järgmisel päeval tema juurde naastes rüvetas ta poisi keha, näiteks lõikas poisi pea küljest kõrvad.

Kui poiss juba surnud oli, torkas mees talle kõhtu noa ja tunnistuse kohaselt jõi tema verd. Viimaks tükeldas ta poisi keha, pakkis selle koos kividega kartulikotti ja heitis jõkke. Mõne kehaosa võttis ta aga koju kaasa, et neist süüa valmistada.

Kommentaarid
Copy