Placido Domingo tühistas kõik esinemised New Yorgi ooperiteatris

Copy
Placido Domingo.
Placido Domingo. Foto: SHANNON STAPLETON / REUTERS

Seksuaalses ahistamises süüdistatud legendaarne ooperilaulja Placido Domingo tühistas kõik esinemised New Yorgi ooperiteatris Metropolitan Opera.

Vastavasisulise avalduse tegid nii laulja ise ja ka ooperimaja.

«Placido Domingo on nõustunud tühistama kõik oma tulevikuks plaanitud esinemised ja see jõustub kohe,» kirjutati asutuse avalduses.

«Ma vaidlustan jõuliselt kõik minu vastu esitatud süüdistused ja ma olen äärmiselt mures sellise õhkkonna pärast, kus inimesi mõistetakse hukka ilma igasuguse kohtumõistmiseta,» ütles Domingo.

Los Angelese Ooper teatas augustis, et kavatseb uurida mitme naise esitatud seksuaalse ahistamise süüdistusi hispaania ooperilegendi ja oma peadirektori Domingo suhtes.

Uudisteagentuuri Associated Press andmetel olevat Domingo naiste sõnul kasutanud ära oma positsiooni ooperi ühe kuulsama lauljana, et survestada neid seksuaalvahekorda astuma.

Kaheksa lauljat ja üks tantsija rääkisid agentuurile, et seksuaalne ahistamine algas juba 1980. aastatel. Ühe väitel olevat Domingo pannud käe tema seeliku alla, kolm aga ütlesid, et laulja oli neid vägisi suudelnud.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles