Hiina politsei leidis koopast 17 aastat jooksus olnud kurjategija (1)

Copy
Hiinas tabati 17 aastat võimude eest peidus olnud mees.
Hiinas tabati 17 aastat võimude eest peidus olnud mees. Foto: WeChat/Yongshani politsei

Hiina politsei tabas kurjategija, kes oli end 17 aastat võimude eest varjanud. End koopas peitnud mees leiti üles droonide abil.

63-aastane Song Jiang pandi aastaid tagasi naiste ja laste kupeldamise eest vangi, kuid 2002. aastal põgenes mees vangilaagrist. End peites elas ta aastaid pisikeses koopas ega puutunud selle aja jooksul kokku teiste inimestega.

Politsei teatel saadi tagaotsitava asukoha kohta vihje septembri alguses. Vihjed viisid ametnikud Edela-Hiina Yunnani provintsis asuvatesse mägedesse, mis ei asu kaugel Songi kodulinnast.

Pärast seda kui tavalised maastikuotsingud tulemust ei toonud, anti politseile abiks droonid. Tehnika abil nähti järsu kaljunuki peal erksinist katuseplekki ning lähedusest avastati prügi. Politseinikud liikusid jalgsi kaljunuki juurde ning leidsid sealsest koopast end aastaid varjanud mehe.

Politseinike teatel oli Song sedavõrd kaua üksinda olnud, et tal oli raskusi ametnikega suhtlemisel. Riigimeedia sõnul kasutas Song plastpudeleid, et jõest joogivett tuua ning soojendas end puuoksi põletades.

Nüüdseks on mees tagasi vanglasse toimetatud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles