End Angelina Jolieks lõiganud iraanlanna vahistati süüdistatuna pühaduseteotuses (1)

Copy
Iraani sotsiaalmeedia staar Sahar Tabar soovis näha välja nagu näitlejanna Angelina Jolie.
Iraani sotsiaalmeedia staar Sahar Tabar soovis näha välja nagu näitlejanna Angelina Jolie. Foto: twitter

Iraanis vahistati sotsiaalmeedia staar Sahar Tabar, kes kogus tuntust sellega, et lasi end iluoperatsioonidega muuta näitlejanna Angelina Jolie sarnaseks.

Iraani võimud vahistasid naise ja teda ootab kohtuprotsess Teherani kohtus, mis on pühendunud kultuurivaldkonna kuritegudele ja sotsiaalsele ning moraalsele korruptsioonile.

Meediaagentuuri Tasnim teatel süüdistatakse 22-aastast naist pühaduseteotuses, vägivalla õhutamises, kohatul viisil sissetuleku teenimises ja noorte korruptsioonile innustamises.

Tabar kogus kuulsust juba mitu aastat tagasi, mil ta hakkas Instagramis jagama pilte enda iluoperatsioonidega märkimisväärselt muudetud välimusest. Tema eesmärk oli iluoperatsioonide ja piltide töötlemise abil näha välja nagu näitlejanna Angelina Jolie. 

Kuulujuttude kohaselt on naine läbinud 50 iluoperatsiooni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sahar Tabar (@sahartabar_officialx) on

Iluoperatsioonid on Iraanis väga populaarsed, kirjutas The Guardian. 

Instagram on rahvusvahelistest sotsiaalmeediaplatvormidest ainus, mis Iraanis lubatud on. Nii Facebook kui ka Twitter on riigis ametlikult keelu all.

Iraanlanna soovib sarnaneda näitlejanna Angelina Joliele.
Iraanlanna soovib sarnaneda näitlejanna Angelina Joliele. Foto: Kento Nara via www.imago-images.de / imago images/Future Image / Scanpix
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles