Iraagi vaimulikud kupeldavad tütarlapsi mõnuabieludesse (11)

Copy
Ajakirjanike uurimistöö paljastas, et tütarlapsi kupeldatakse ajutistesse mõnuabieludesse isegi Iraagi kõige pühamates paikades, näiteks Karbalā linnas. Pilt on illustratiivne.
Ajakirjanike uurimistöö paljastas, et tütarlapsi kupeldatakse ajutistesse mõnuabieludesse isegi Iraagi kõige pühamates paikades, näiteks Karbalā linnas. Pilt on illustratiivne. Foto: Anmar Khalil / AP / Scanpix

Paljud Iraagi vaimulikud on valmis müüma noori tüdrukuid niinimetatud mõnuabieludesse, mis on vaid seksi eesmärgil sõlmitavad lühiajalised abielud.

«Sa võid sõlmida tüdrukuga abielu pooleks tunniks ja kohe, kui see on lahutatud, võid abielluda järgmisega,» ütles üks mõnuabielusid sõlmiv vaimulik. Ta arvas, et räägib järjekordse abiellu astuda sooviva mehega, aga tegelikult oli tema vastas BBC ajakirjanik, kes teeskles huvi tehingu vastu.

«Üheksa-aastane või vanem, siis pole mingit probleemi. Eelmäng ja anaalseks on lubatud,» kirjeldas vaimulik ajakirjanikule. «See on sinu otsustada, kuidas soovid temaga käituda. Ta on sulle lubatud. Tee, mida ihkad.»   

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles