Eesti kino intiimsed kaadrid said lisa: värske õudukas «Kiirtee põrgusse» šokeerib muu kui ainult verega

Elu24
Copy
Brigitte Susanne Hundi alastistseen filmis «Kiirtee põrgusse».
Brigitte Susanne Hundi alastistseen filmis «Kiirtee põrgusse». Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost/Kasper Mäe/Virumaa Teataja

Sellest nädalast on kinodes Eesti esimene õudusfilm «Kiirtee põrgusse», kus teeb kaasa korralik staaride paraad. Vere ja vägivalla kõrval šokeerib värske linateos ka palja ihuga, mis kinokülastajatele häbenemata otse näkku paisatakse.

«Kiirtee põrgusse» räägib vendadest Tomist (Kristjan Kasearu) ja Markusest (Franz Malmsten), kes palgatakse kiirtee lähedal asuvasse metsatallu lammutustöid tegema. Peagi ilmub tallu väga kummaliselt käituv Dora (Kersti Heinloo) ning veresaun võib alata.

Esiteks paljastab rinna Kasearu, kelle hea vorm on teada-tuntud ega jää märkamata ka Heinloo tegelasel.

Kristjan Kasearu rinnalihased filmis «Kiirtee põrgusse».
Kristjan Kasearu rinnalihased filmis «Kiirtee põrgusse». Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Sisu reetmata ilmuvad ühel hetkel lähivaates kaadrisse Heinloo tegelase genitaalid ning intiimses stseenis, kus paljastuvad rinnad, osaleb ka Brigitte Susanne Hunt (vt artikli esipilti). Veel löövad filmis kaasa Maia Vahtramäe, Merilin Taimre, Merilin Mälk ja Liina Tennosaar, kuid neist keegi alasti ei võta.

Kuigi võib arvata, et nii Heinloo kui Hunt kasutasid alastistseenide jaoks kehadublanti, jätab filmi režissöör ja stsenarist Urmas Eero Liiv otsad lahtiseks. «Jätaks kommenteerimata veel,» ütles ta Elu24-le.

Küsimuse peale, mis on kõige meeldejäävam alastistseen Eesti kinokunstist, tuli Liivil esiti meelde Merle Palmiste «Karu südames». «See oli kunagi väga suur teema,» ütles Liiv.

2001. aastal ilmunud Arvo Iho mängufilm «Karu süda» oli toona kõige kallim Eesti film, mis üldse tehtud, nii et pole ime, et ka näitlejad andsid endast parima, et asi tõepärane tunduks. Filmis võtsid ennast alasti nii peategelane Rain Simmul kui ka naisnäitlejad Merle Palmiste ja Külli Teetamm. Palmiste kehastatud külakurtisaani Hallikese paljast keha näidati häbitult eestvaates.

Vaata videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles