Pärnu rehvilõhkuja tabati linnakodaniku vihje abil (3)

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Politsei palus abi, et tuvastada mees, keda kahtlustatakse rehvide läbitorkamises.
Politsei palus abi, et tuvastada mees, keda kahtlustatakse rehvide läbitorkamises. Foto: Kuvatõmmis

Politsei kiire töö ja tähelepaneliku kodaniku abi viisid Pärnus Karja tänava parklas sõidukirehvi terava esemega augu torganud 58aastase mehe tabamiseni. Kohus mõistis talle eile süüteo eest 20 päeva aresti.

Pärnu politseijaoskonna juhi Üllar Küti sõnutsi jõudis politsei meheni tänu tähelepaneliku kodaniku vihjele ning politsei kiirele ja põhjalikule tööle. „Politsei reageeris teatele kohe ja pidas mehe kinni. Tahaksin siinkohal väga tänada tähelepanelikku kodanikku, kes politseile oma kahtlusest teada andis,“ märkis Kütt.

Kütt rõhutas, et selliste juhtumite lahendamisel on äärmiselt suur abi turvakaamerate olemasolust. „Nii on politseil võimalik märksa kiiremini teo toimepanija tuvastada,“ sõnas ta. „Karja tänaval rehvi lõhkunud mees üritas tumeda kapuutsi sisse varjuda, kuid viimaks õnnestus tema isik tuvastada just tänu turvakaamera salvestisele.“

Seda, kas mees on seotud teiste sarnaste juhtumitega Pärnus, selgitab Küti ütlust mööda menetlus.

Politseile on teada umbes 40 juhtumit, kus Pärnus on viimaste kuude jooksul terava esemega lõhutud sõiduki rehv.

"Olen aga kindel, et neid juhtumeid on veel. Seetõttu palun jätkuvalt sarnastest juhtumitest politsei teada anda, isegi kui olete tänaseks katkise rehvi parandada lasknud või välja vahetanud," sõnas Pärnu jaoskonna juhtivuurija Kaire Konts.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles