Arlanda lennujaamas süttis lennuki mootor

Postimees
Copy
Lennujaam. Illustratiivne foto.
Lennujaam. Illustratiivne foto. Foto: Christine Olsson/TT/TT NEWS AGENCY

Rootsis Stockholmi Arlanda lennujaamas seisnud lennukist tuli evakueerida reisijad, kuna lennuki mootor süttis. Keegi viga ei saanud.

Rootsi väljaande Expresseni teatel juhtus intsident veidi enne kella kaheksat õhtul, kui õhkutõusu ootava lennuki üks kahest mootorist süttis. Tegu oli lennukiga Saab 340 ja selles oli õnnetuse hetkel 25 reisijat, kõik evakueeriti ja keegi õnneks viga ei saanud.

Erik Wildenstam lennuametist ütles Expressenile, et tuli kustutati kiiresti ning nüüd on tegu rohkem reisijate eest hoolitsemisega. Arlanda politseid teavitatakse juhtunust.

«Paistab, et see oli käivitamisel tekkinud mootoririke. Mul pole palju teavet, kuid me töötame selle kallal,» kommenteeris lennupääste juht Frederik Hermansson.

Lennuk kuulub Rootsis, Norras ja Soomes tegutsevale ettevõttele Air Leap ja see pidi lendama Arlandast Karlstadi. Lennufirma turundusjuht Emelie Ahlin kinnitas, et tegu on nende lennukiga. Ta ei osanud täpsustada, mis võis põlengu põhjustada, kuid ütles, et asja uuritakse. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles