Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

18+ filmid: kas näitlejad teevad seal SEDA päriselt? (2)

Elu24
Copy
Artikkel jätkub
1 / 10
Järgmine
Vahel on intiimsed stseend nii tõetruud, et tekib kahtlus, kas see ikka on näitemäng?!
Vahel on intiimsed stseend nii tõetruud, et tekib kahtlus, kas see ikka on näitemäng?! Foto: Rights Managed/REVOLUTION FILMS / Ronald Grant /Scanpix

Kindlasti olete kinos 18+ draamafilme vaatamas käies mõelnud, kas näitlejad on päriselt ka intiimsetes stseenides vahekorras? Pakume valiku filme, kus see suuremal või vähemal määral tõesti nii ongi!

Lugematul arvul filmides on vähemalt üks või enam 18+ stseeni, kuid üldjuhul on see kõik näitemäng. Sellegipoolest on nii mõnigi režissöör soovinud filmilindile jäädvustada tõelist seksi ja nõnda on ka kinoekraanile jõudnud intiimsed stseenid, kus näitlejad teevad päriselt midagi erootilist.

Samuti on mõned stseenid nii tõetruud, et inimesed usuvad siiani, et näitlejad seksisid nendes päriselt. Siit nimekirjast leiadki need staarid, kelle filmide kohta on õhku visatud küsimus, kas nad tõesti tegid seda päriselt!? Ja mõned vastused on tõeliselt šokeerivad. 

Esimene kinodes linastunud film, milles on seksistseen, mida ei ole teeseldud, on 1969. aasta Ameerika film «Blue movie». Tegu on kunstnik Andy Warholi filmiga, kus mängivad näitlejad Viva ning Louis Waldon.

Andy Warhol koos Taylor Meadi ja Vivaga filmi «Nude restaurant» võtetel. Viva mängis kaks aastat hiljem Warholi filmis, kus naine seksis ekraanipartneriga päriselt.
Andy Warhol koos Taylor Meadi ja Vivaga filmi «Nude restaurant» võtetel. Viva mängis kaks aastat hiljem Warholi filmis, kus naine seksis ekraanipartneriga päriselt. Foto: GP/MPI/Capital Pictures/Scanpix

«Ma tahtsin alati teha filmi seksimisest, ei midagi muud,» põhjendas Warhol, kes filmis 1968. aasta oktoobris Vivat ja Waldonit seksimas. «Ma panin selle nimeks «Fuck»,» mainis Warhol «Blue movie» esialgset pealkirja. 

Kuigi Viva ja Waldon mängivad filmis iseennast on tegu siiski mängufilmiga.

Taani režissöör Lars Von Trier 2018. aastal Cannes filmifestivalil.
Taani režissöör Lars Von Trier 2018. aastal Cannes filmifestivalil. Foto: LOIC VENANCE/AFP/Scanpix

Tänapäeval on kinoekraanil mitmel korral päris seksi kajastanud Taani filmirežissöör Lars von Trier. Päris seksistseenid on näiteks tema filmides «Antikristus» ja «Nümfomaan I. Osa» ja «Nümfomaan II. Osa».

Artikkel jätkub
1 / 10
Järgmine
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles