Prohhorov lubas presidendiks saades pidutsemisest loobuda

Jürgen Tamme
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihhail Prohhorov
Mihhail Prohhorov Foto: SCANPIX

Venemaa presidendiks kandideerida kavatsev miljardär Mihhail Prohhorov lubas valituks osutumise korral lõpetada pidutsemise ja luua pere.

«Kui keegi saab presidendiks, on võib-olla aeg pidutsemine lõpetada... Kui riik ütleb, et see on vajalik, siis hästi, ma abiellun,» ütles suure pidutsejana tuntud 46-aastane Prohhorov intervjuus telekanalile Rossia 24, vahendas RIA Novosti.

Prohhorov on paremtsentristliku erakonna Õige Üritus (vene keeles Pravoje Delo) endine juht. Juunis erakonna juhiks saanud ärimehe vastased tagandasid ta aga septembris toimunud kongressil parteijuhi ametist, misjärel teatas Prohhorov kavatsusest moodustada uus poliitiline jõud.

Metalliärimees Prohhorov, kes on ka Ühendriikide korvpallimeeskonna New Jersey Nets omanik, on Venemaa rikkurite edetabelis 18 miljardi dollariga kolmandal kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles