Michael Schumacheri naine andis pärast mehe traagilist õnnetust oma esimese intervjuu

Elu24
Copy
Michael Schumacher ja abikaasa Corinna aastaid enne mehe traagilist suusaõnnetust.
Michael Schumacher ja abikaasa Corinna aastaid enne mehe traagilist suusaõnnetust. Foto: HJS/imago/Scanpix

Saksamaa endise vormel-1 piloodi Michael Schumacheri (50) traagilisest õnnetusest möödub detsembris kuus aastat. Nüüd on mehe abikaasa Corinna (50) andnud oma esimese intervjuu pärast juhtunut, vahendab metro.co.uk.

Seitsmekordne maailmameister Schumacher sattus 2013. aasta detsembril mäesuusaõnnetusse. Schumacher sai raskesti vigastada ning veetis aastaid meditsiinilises koomas. Sakslast pole avalikkuses seni nähtud ja tema seisundi kohta on vähe teada.

Nüüd on tema abikaasa Corinna andnud esimest korda pärast Schumacheri õnnetust intervjuu. Naine tunnistas Saksamaa naisteajakirjale, et abikaasa kingitus on andnud talle ning nende tütrele jõudu kõigega kohaneda. 

Nimelt kinkis Schumacher Corinnale 10. pulmaaastapäevaks rantšo, kust peagi tekkis naisel kirg hobuste vastu. Just hobused on andnud Schumacheri perele viimastel aastatel palju jõudu ja aidanud tragöödiaga toime tulla.

«Ma ei unusta, keda ma selle eest tänama pean. Selleks on minu abikaasa Michael,» tunnistas Corinna intervjuus.

Corinna Schumacher ja tütar Gina on viimaste aastate jooksul saanud tuge hobustelt.
Corinna Schumacher ja tütar Gina on viimaste aastate jooksul saanud tuge hobustelt. Foto: imago sportfotodienst/imago/Eibner/Scanpix

«Kui ma olin 30, unistasin hobusest ja ta (Michael - toim.) sõidutas mind Dubaisse, et saaksin oma silmaga näha araabia hobust,» meenutas naine, kellel on praeguseks 40 hobust ja kaks rantšot.

Schumacheri tütar Gina (22), kes on võitnud ratsutamises Euroopa meistrivõistlustel kuldmedali, meenutas intervjuus, millist nõu isa talle kunagi andis.

«Kui sa sõidad autoga, sa võid selle hiljem lihtsalt garaaži toppida. Hobune vajab aga pidevalt hooldamist, isegi pühapäeval,» oli Schumacher oma tütrele öelnud.

Corinnal on oma tütre saavutuste üle hea meel. «Ma olen väga uhke Gina üle. Kõik, mis ta on saavutanud ja kui lõbus inimene ta on – see teeb mind õnnelikuks,» lisas Corinna lõpetuseks.

Corinna ja Michael abiellusid 1995. aastal. Neil on lisaks tütrele ühine poeg Mick (20), kes astub oma isa jälgedes ja sõidab hetkel vormel-2 piloodina.

Endise vormel-1 sõitja tervise kohta on seni üpris vähe teada. Selle aasta kevadel avaldas Ferrari endine boss Jean Todt, et käis Schumacheril ta Šveitsi kodus külas. Tema sõnul suudab Schumacher iseseisvalt istuda ja ta saab enda ümber toimuvast aru.

«Mul ei ole kombeks udujuttu ajada ja olen oma väljaütlemistes ettevaatlik, kuid mis puudutab Schumacherit, siis see vastab tõele. Ta ei ole alla andnud ja võitleb oma terveks saamise eest,» sõnas Todt, kelle teatel on Schumacheril seni rääkimisega raskusi.

Schumacheri pere ei ole ta seisundi kohta viimase kuue aasta jooksul palju informatsiooni avaldanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles