5 naisenime, mis toovad õnne

Dagmar Lamp
, Teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Foto: Shutterstock

Juba iidsetest aegadest on usutud nimede peaaegu et prohvetlikku jõudu, seetõttu näevad paljud vanemad vaeva, et valida oma võsukesele just see kõige õigem nimi, mis lisaks nende eluteele vaprust ja õnne.

News-Fast toob välja naisenimed, mis on aastasadu väidetavalt õnne toonud – nii nimede omanikele kui nende kallimatele.

Sofia

Vana-Kreeka keeles tähendab see tarkust. Sofiad on loomu poolest rahulikud, keskendunud, kuid – vaga vesi, sügav põhi. Õnn saadab neid alati, see ei saa iial otsa ning on alati valmis Sofiasid üle kallama.

Mari / Maarja

Selle nimega naised on rõõmsameelsed ning neidki jälitab alati õnn ja edu. Suhtes kipuvad need naised tõmbama õnne ligi kui magnetiga ning nad kohtlevad oma kallimaid kui kuningaid.

Anna

Loomuldasa tublid töötajad – nad jõuavad oma järjepidevuses kõikide eesmärkideni. Õnn naeratab neile vaid siis, kui nad on vaeva näinud, kuid kuna selle väärtus on seda kõrgem, hoiavad Annad seda hinge lähedal elu lõpuni.

Elizabeth

Aegade algusest saati on olnud tegemist kuningliku nimega. Elizabethid on alati suutnud õnnel sabast haarata ning sellega ümbritsevaid mõjutada.

Viktoria

Viktoria suudab kontrollida iseenda saatust – tähendab ju nende nimi võitjat. Võit mitte ainult iseenda üle, vaid ka neist mitteolenevate ebaõnnestumiste üle – see on Viktoria saatus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles