Kiirabi viis kahtlasi manöövreid teinud bussijuhi haiglasse

LEPM
Copy
Kiirabi kahtlustas, et kummaliselt sõitnud bussijuhi käitumise võis põhjustada infarktieelne seisund. Foto on illustreeriv.
Kiirabi kahtlustas, et kummaliselt sõitnud bussijuhi käitumise võis põhjustada infarktieelne seisund. Foto on illustreeriv. Foto: Siim Saavik

Politsei sai täna teate inimeselt, kes kirjeldas, et Valgast Tartu suunas sõidab üks buss väga kummaliselt – muudkui vingerdab, juht pani suunatule sisse, aga peatusest sõitis mööda. Selgus, et juhil võis olla infarktieelne seisund.

Bussil olnud inimene palus end välja lasta, sest ei julgenud enam niimoodi edasi sõita. Ja samas helistas ta kohe ka 112 palvega, et politsei selgitaks, mis teoksil, kirjeldab Lõuna prefektuur oma Facebooki-lehel.

Politsei leidis Tartumaalt kirjeldatud bussi üles ning peatas selle, et juhti kontrollida. Bussijuht oli kaine, juhtimisõigus olemas, aga politseinikud said aru, et midagi on ikkagi juhi käitumises kummalist. Dispetšeriga suheldes pakkus too, et päeval oli bussijuhil Tartus olnud pisike varakahjuga avarii ja küllap see vahejuhtum viis bussijuhi rivist välja. Igaks juhuks telliti asendusbuss ning samas kohale ka kiirabi, et meedikud bussijuhi tervisliku seisundi üle vaataks. Ka kiirabi nõustus, et bussijuhiga ei ole kõik hästi ning nad pakkusid esialgu, et tema kummalise käitumise tagamaad päeva vältel võivad viidata infarktieelsele seisundile. Nad viisid bussijuhi haiglasse.

«Õnneks läks sedapuhku nii, et tähelepaneliku inimese kõne hädaabinumbril võis hoida ära hullema nii bussijuhi ja tema lähedaste, kümmekonna kaasreisija ja nende lähedaste kui ka kõigi teiste liiklejate ja nendegi lähedaste jaoks,» tõdes prefektuur oma postituses.

«Kui sina märkad, ei mõni liikleja teeb kummalisi manöövreid, siis ära mõista teda kohe hukka, küll aga aita ja helista 112 – nii võid päästa elu või enamgi,» lisas prefektuur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles