Ratas: räigetele ähvardustele pole Eestis kohta (40)

Copy
Jüri Ratas. 
Jüri Ratas. Foto: Mihkel Maripuu

Peaminister Jüri Ratas reageeris täna avaldatud Kaja Kallase ähvardusele, öeldes, et Eesti üshiskonnas pole millegiks nii räigeks kohta.

«Eesti ühiskonnas pole mingit kohta sellistele räigetele ähvardustele, millega pannakse tõsise löögi alla meie inimeste turvatunne. Tunnustan Politsei- ja Piirivalveameti teenistujaid kiire reaktsiooni eest, millega selgitati välja, et tegelik oht Kaja Kallasele saadetud ähvarduste puhul õnneks puudub. Olen veendunud, et PPA võtab iga ähvardust inimese elule täie tõsidusega, et tagada kogu meie ühiskonna turvalisus ning selgitada välja selliste tegude motiivid ja autorid,» avaldas Ratas sotsiaalmeedias.

Neljapäeval sai Reformierakonna esinaine räige ähvarduse. Postimehe käsutuses olevast kuvatõmmisest selgub, et Kallast ähvardati endiste vangide poolt seksuaalselt ära kasutada ning lubati teda varitseda koduhoovis.

Tallinna Kesklinna politseijaoskonna juht Kaido Saarniit kinnitas, et Kaja Kallas on tapmisähvardusega seoses pöördunud politsei poole. Ehkki ähvardus on üsna räige, kinnitab Saarniit, et Kallase elule reaalset ohtu siiski ei ole.

Kommentaarid (40)
Copy
Tagasi üles