Päevakäpp: kollaste silmadega öökullkass Bäti on paide lõksu langenud

lemmik.postimees.ee
Copy
Bäti
Bäti Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Oooo, kaunis neiu mustas kasukas — kes see küll selline on? See on ju kassipoeg Bäti, kes hoiukodus suletutikaerajaani ja mänguhiirepolkat tantsib!

Bäti saabus tillukese kassitirtsuna Kasside Turvakodu hoole alla ning nüüd ootab hoiukodus päris oma kodu. Esialgu tagasihoidlik Bäti on turvakodu rütmikate mängude saatel kiiresti paituste võlujõudu tundma saanud ning tema leiab, et kui kord juba paituste lõksu on langetud, siis tagasiteed ei ole.

Lisaks paisessioonidele, suletutikaerajaanile ja mänguhiirepolkale armastab Bäti ka kujundmagamist harrastada. Hoiupere on juba mõelnud võimaluse peale Bäti abil erinevaid mõõte võtta — kui Bäti end inimese külje alla pikaks viskab, siis võiks teda lausa joonlauana kasutada.

Bäti on hoiukodus väga kenasti tagasihoidlikust tänavakassipojast pailembeseks kodukassiks saanud. Bäti hoiukodu on kassitirtsu hoolega uueks koduks ette valmistanud ning nüüd ootavadki nad põnevusega, mida tulevik toob. Kes küll saab olema Bäti inimene, kes talle päris oma kodu kingiks?

Kui sina soovid Bätile päris oma kodu kinkida, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles