Teismelised sahistavad: «Rannamaja» patuse minevikuga äparduja oli voodis verinoore tüdrukuga

Elu24
Copy
Hendrik Tiido, 2017.
Hendrik Tiido, 2017. Foto: Liis Treimann

Elu24-le saabus vihje, et privaatses Facebooki grupis on üleval video, kus lühidalt tõsielusarjas «Rannamaja» osalenud kriminaalse minevikuga Hendrik Tiido (23) alaealise tüdruku kaisus on. Tiido juhtunus probleemi ei näe.

Vihje saatnud noormehe sõnul on Radissoni hotellis filmitud videos näha, kuidas noor neiu jalutab tuppa, filmib Tiidot ja ütleb: «Tiido, kuidas kommenteerid seda olukorda, et sina, 23-aastane mees, oled voodis 13-aastase tüdrukuga?»

Tiido varjab videos küll oma nägu, kuid ka kuvatõmmiselt on näha, et pildil on tema. «Näoilme poolest ütleksin, et tüdruk toibub joobest,» ütles vihje saatja.

Elu24 vihje kohaselt oli Hendrik Tiido voodis alaealise tütarlapsega.
Elu24 vihje kohaselt oli Hendrik Tiido voodis alaealise tütarlapsega. Foto: Lugeja foto

Tiido ütles Elu24-le, et tegemist oli peosituatsiooniga, kus voodis viibis viis inimest ja tüdruk oli tegelikult 14-aastane. Tiido eitas kategooriliselt, et peol toimus midagi enamat kui lihtsalt voodis olemine.

«Rannamaja» staar lükkas ümber ka väite, nagu oleks alaealine tüdruk videos purjus olnud. Kuna Tiido sõnul ei tarvitatud peol alkoholi ega narkootikume, ei näe ta probleemi ka selles, et 14-aastaste seltsis üldse pidutses. «Tegemist ei ole mingi uudisväärtusliku asjaga,» lisas ta.

Eestis on seksuaalse enesemääramise vanusepiir 14 eluaastat, nii et täiskasvanul pole sellises vanuses noortega voodis viibimine kuidagi keelatud ega kaugeltki kriminaalne.

Tiido sattus meedia huviorbiiti 2016. aastal, kui jäi ööseks Tallinna kesklinnas asuvasse Solarise keskusesse, sõi seal popkorni, jõi alkoholi ja varastas restoranist pea 700 eurot sularaha. Hiljem pandi ta kaheksaks kuuks vangi, kuna ründas korduvalt mitut Tallinna teeninduskooli õpetajat, vahendas Reporter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles