PM Hollandis. Aivar Pohlak treeneriküsimusest: juhatus tahab otsustada hiljemalt 15. detsembriks (1)

Andres Vaher, Amsterdam
Copy
Aivar Pohlak ja Karel Voolaid.
Aivar Pohlak ja Karel Voolaid. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak lausus, et alaliidu juhatus soovib hiljemalt detsembri keskpaigaks jõuda selgusele, kas koondise peatreeneri kohal jätkatakse Karel Voolaidi või kellegi teisega.

Teatavasti lõpetas Eesti koondis EM-valiksarja eile õhtul 0:5 kaotusega Hollandis, ühe punktiga kaheksast mängust ning alagrupi viienda ehk viimase kohaga. Juulikuus Martin Reimilt meeskonna peatreeneri ohjad saanud Karel Voolaidi ja tema abiliste lepingud lõpevad detsembrikuus.

Koondise juhtmängijad Konstantin Vassiljev ja Karol Mets avaldasid pärast valiksarja lõppu lootust, et Voolaid ja tema tiim saab võimaluse alustatud tööd jätkata. Kas Eesti Jalgpalli Liit kuulab nende nõu ja mis ajaks loodetakse otsus teha?

«Oleme Tarmo Lehiste (alaliidu juhatuses A-koondise ees vastutaja – toim) ja Janno Kivisillaga (alaliidu tehniline direktor) teinud kaks konverentskõnet. Ühe pärast oktoobrikuiseid mänge ja teise pärast eelmise nädala kohtumist Ukrainaga. Ülehomme saame kokku,» kirjeldas Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak Postimehele hetkeseisu.

«Juhatus tahab teha otsuse hiljemalt 15. detsembriks. See tähendab, et hiljemalt nimetatud kuupäevaks peame tegema neile oma ettepaneku või ettepanekud. Loogika ütleb, et kui ettepanek on Kareli tiimiga jätkata, siis tuleb see meie käest kiiremini kui teisel juhul, mis eeldaks teise kandidaadi või kandidaatide esitamist,» jätkas Pohlak. «Kõige varasem kuupäev otsuseks tundub olevat 4. detsember, sest tahame enne ära teha teatavad kohtumised ja muu vajaliku.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles