Joobes Lauri Saatpalu monotüki vaataja: "Etenduse algus oli tõesti piinlik, kahju, et inimene on nii põhja käinud" (5)

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy
Lauri Saatpalu VAT teatri monolavastuses “Südame sosin”.
 
Lauri Saatpalu VAT teatri monolavastuses “Südame sosin”.  Foto: Siim Vahur/Vat Teater

Üleeile õhtul oli Pärnu Endla teatri Küünis kavas VAT teatri lavastus “Südame sosin”, mis on armastatud muusiku, laulukirjutaja ja näitleja Lauri Saatpalu monoetendus. Etendus katkestati pärast seda, kui saalist lahkunud teatrikülalised pöördusid teatritöötajate poole vihjega, et ainsana lavale astunud näitleja ei suuda tükki ette kanda.

“Ma ei tahtnud saada kuulsaks. Ma olen tahtnud saada aga laulu ja teatri alal nii heaks, et ühel päeval mind tuntaksegi,” on Lauri Saatpalu hiljutises intervjuus öelnud. Eile Küünis juhtunu andis neile sõnadele uue mõõtme, kui Saatpalu talendi austajad temas pettuma pidid.

Pärnakas Ulla Kübar oli monoetendusele “Südame sosin” soetanud neli piletit. Kõrvuti lapse, abikaasa ja peretuttavaga istus ta ootusärevalt teises reas. Kübar on Saatpalu fännanud juba noorpõlvest, kui ansambel Pantokraator kuulus tema muusikaliste lemmikute hulka. Saatpalu praeguse bändi Dagö muusika ja multitalendi varasemad ühemeheetendused on talle samuti meeldinud. Pärast üleeilset on Kübar hämmingus.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles