Venemaa suursaatkond Tallinnas: Venemaa ei valmistu agressiooniks (21)

BNS
Copy
Venemaa saatkond
Venemaa saatkond Foto: Peeter Langovits

Vene Föderatsiooni suursaatkond Tallinnas märgib oma neljapäevases avalduses viitega president Vladimir Putini poolt investeerimisfoorumil «Venemaa kutsub!» öeldule, et Venemaa ei kavatse mitte kedagi rünnata ega valmista ette ka mingisugust agressiooni.

«Seoses Eesti ametiisikute poolt perioodiliselt ilmuvate avaldustega nagu valmistuks Venemaa mingisuguseks agressiooniks, siis tahab saatkond juhtida tähelepanu president Vladimi Putini esinemisele 20. novembril Moskvas XI investeerimisfoorumil «Venemaa kutsub!», kus ta arvukate välisesindajate juuresolekul väga selgelt ütles, et Venemaa ei kavatse kedagi rünnata,» märkis saatkond avalduses.

Putini sõnul on «Venemaa oht» nende väljamõeldis, kes tahavad oma Venemaa-vastasest eesvõitlejarollist profiiti lõigata. «See on kõigile selge ning ka juhtivate Euroopa riikide liidritele täiesti ilmselge,» ütles ta foorumil.

Saatkond kirjutas, et loodetavasti jõuab Putini sõnum kohale Eestis ka neile, kes viibivad alalises Venemaa-vastases palavikus ja korrutavad vastupidist.

«Tegeliku olukorra teadvustamine, millele kutsub üles Venemaa riigipea, aitab kahtlemata kaasa Venemaa ja Eesti suhete paranemisele,» rõhutas saatkond.

Kommentaarid (21)
Copy
Tagasi üles