Krimmi arst soovitas patsiendil püha reliikviat külastada (1)

Copy
Inimesed Simferopoli õigeusukirikus.
Inimesed Simferopoli õigeusukirikus. Foto: PAVEL REBROV/REUTERS/SCANPIX

Krimmi poolsaarel tegutsev kirurg soovitas tõsise haigusega patsiendil külastada püha reliikviat, kui miski muu enam ei aita.

«Kui see ravi ei tööta, on soovitatav külastada püha reliikviat,» soovitas Krimmi kirurg ühele tõsise haigusega patsiendile.

Täpsemalt soovitas Sevastopoli pea- ja kaelakirurg Juri Belonenko patsiendil kummardada Simferopolis püha Luka säilmete juures – seda juhul, kui arsti ravi ei peaks töötama. Püha Luka oli kuulus Nõukogude-Vene kirurg, kelle säilmetel arvatakse olevat ravivõimed.

«Jah, see aitab,» lausus arst veebiväljaandele Rise pärast seda, kui internetti oli jõudnud foto arsti saatelehest Belonenko templiga. «Ma ei anna sageli selliseid soovitusi, ainult erandjuhtudel, kui ma ei suuda täielikult patsiendi probleemi lahendada.»

Belonenko lisas, et reis reliikviate juurde ei ole ainus soovitus saatelehel – ta kirjutas patsiendile välja ka tegelikke ravimeid.

Uudisteagentuuri TASS kohaselt on Sevastopoli tervishoiuametnikud alustanud Belonenko ebatavaliste ravimeetodite pärast juurdlust.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles