Selgus miljardär Prohhorovi valimisloosung

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Plakatil «Aitab!» on matrjoškadena kujutatud Boriss Jeltsinit, Vladimir Putinit ja Dmitri Medvedevit. Ees on Mihhail Prohhorov.
Plakatil «Aitab!» on matrjoškadena kujutatud Boriss Jeltsinit, Vladimir Putinit ja Dmitri Medvedevit. Ees on Mihhail Prohhorov. Foto: SCANPIX

Venemaa presidendiks kandideeriv miljardärist ärimees Mihhail Prohhorov kasutab valimisloosungina lauset «Kes siis veel, kui mitte mina?».

 

Prohhorovi valimisstaabi juht Anton Krassovski rääkis RIA Novostile, et tegemist on ühega mitmest valimissloganist.

Tema sõnul pole teisi veel välja töötatud. Krassovski täpsustas, et loosung «Tugevus peitub tões», mida Prohhorov kasutas Pravoje Delo (Õige Üritus) valimistel, sellisena käiku ei lähe.

Prohhorovi valimisprogramm avalikustatakse jaanuaris. Valimisstaabi juhi kinnitusel tutvustab presidendikandidaat lähipäevil selle peamisi teese.

Miljardär osaleb presidendivalimistel üksikkandidaadina. Selleks, et keskvalimiskomisjon ta registreeriks, peab ta koguma kaks miljonit toetusallkirja.

Venemaalased valivad presidenti 4. märtsil 2012.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles