Röövlid lasid Ukrainas maha viis pangatöötajat

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina miilitsatöötajad
Ukraina miilitsatöötajad Foto: SCANPIX

Ukrainas Donetski kesklinnas leidis täna aset pangarööv, mille käigus tapeti viis inimest.

Uudisteagentuur UNIAN sai juhtunu kohta kinnitust miilitsajaoskonnast, kust ühtlasi teatati, et «kurjategijate kohta mingeid andmeid pole».

Kõik viis ohvrit kuulusid PrivatBanki personali hulka.

Praegu on teada, kell 15.15 (kohaliku aja järgi) ründasid pangakontorit relvastatud kurjategijad. Külmavereliselt tulistasid nad viit pangatöötajat, kes surid saadud vigastuste tõttu sündmuskohal.

«Me oleme selle elajaliku kuriteo tõttu šokeeritud ja avaldame siirast kaastunnet bandiitide käe läbi hukkunud kolleegide peredele ja lähedastele,» ütles PrivatBanki juhatuse esimees Aleksandr Dubilet. «Sellise metsikusega puutume oma ajaloos kokku esimest korda. Pangas ollakse veendunud, et see kuritegu lahendatakse võimalikult kiiresti ja et süüdlased saavad karistada.»

Lisaks uurijatele ja ekspertidele sõitsid kohale Donetski oblasti ja linna siseasjade osakondade juhid.

PrivatBank pani välja ühe miljoni grivna ehk 97 000 euro suuruse tasu inimesele, kelle edastatud informatsioon viib kuriteo lahendamiseni.

Rünnaku alla sattunud pangakontor asub kesklinnas Teatralnõi prospekt 15. PrivatBaki peakorter asub aga  Dnipropetrovskis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles