Utah` politsei leidis külmikust notarikirjaga mehe surnukeha

Copy
Utah` osariigi väikelinn. Foto on illustratiivne.
Utah` osariigi väikelinn. Foto on illustratiivne. Foto: AP/Scanpix

Kui Utah` väikelinna Tooele`i elanik Jeanne Souron-Mathers suri, avastasid korrakaitsjad naise külmikust tema abikaasa Pauli surnukeha.

Kuid sellega politsei kummastus ei lõppenud. Pauli surnukeha juurde oli asetatud mehe allkirjaga notari kiri, milles seisis, et tema surmas ei ole süüdi abikaasa.

Uurijad usuvad, et Paul Mathers suri juba aastakümne eest ning uurivad võimalust, et talle laekusid ka pärast surma veteraniasjade ameti ja sotsiaalteenistuse kuutoetused.

Tooele`i politseiseersandi Jeremy Hanseni sõnul on uurijad esitanud nõuded rahandusaruannete saamiseks. Hanseni sõnul võis veteraniasjade amet maksta Mathersile kokku vähemalt 177 000 dollarit.

Arvatakse, et Paul Mathers suri 2009. aasta 4. veebruari ja 8. märtsi vahel. Mehel diagnoositi surmav haigus ning teda raviti veterandiasjade ameti ravikeskuses. Viimati nähti teda seal 2009. aasta 4. veebruaril.

Enne surma kirjutas Paul Mathers kirja, milles teatas, et tema abikaasa ei ole surma eest vastutav. Kiri sai notari pitsati 2008. aasta detsembris.

«Detektiivid otsisid notari üles ja ta ütles, et ei lugenudki seda, lihtsalt pani templi,» lausus Hansen.

Hansen ei soovinud avaldada Mathersi haiguse üksikasju. Jeanne Souron-Mathers suri novembris 75-aastaselt loomulikku surma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles