Saksamaal leiti kadunuks jäänud teismeline arvatava pedofiili kapist

Copy
Foto: Ina Fassbender/Reuters/Scanpix

Rohkem kui kaks aastat kadunud olnud 15-aastane poiss leiti Saksamaal arvatava pedofiili kapist, teatas Saksa politsei.

Lääne-Saksamaal Recklinghauseni väikelinnas otsiti möödunud reedel läbi 44-aastase pedofiilias kahtlustatava mehe kodu. Läbiotsimise käigus leiti mehe kodus asuvast kapist aastaid tagasi kadunuks jäänud poiss.

Võimud teatasid aga avalduses, et neil puuduvad tõendid sellest, et poissi oleks korteris tema tahte vastaselt kinni hoitud. Teismeline viidi siiski kaasa ja ta võeti politsei kaitse alla. Poiss läks 2017. aastal kaduma ühest varjupaigast, mille töötajad toona ka tema kadumisest politseile teada andsid.

Kohus andis loa 44-aastase mehe vahistamiseks kahlustatuna tõsistes seksuaalkuritegudes. Läbiotsimise käigus leidis politseikoer korterist mitmeid elektroonikaseadmeid, mis politsei poolt konfiskeeriti.

Algselt peeti kinni ka väidetava pedofiili 77-aastane isa, kes samas korteris elab. Tema isa lasti hiljem siiski vabadusse.

Ajaleht Bild rääkis ka leitud poisi emaga, kelle sõnul oli laps selle aja jooksul tõsiselt muutunud. Ema väitel nägi poiss välja nagu vana mees. «Mees, kelle juurest ta leiti, pidi Marviniga manipuleerima. Ma lähen hulluks, kui mõtlen nende asjade peale, mida ta temaga tegi,» ütles poisi ema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles