USA politsei otsib taga kajakate massimõrva korraldajat

Copy
Kajakas.
Kajakas. Foto: Caro / Neumann/ Scanpix

USA Marylandi osariigi politsei palus pealtnägijate abi, et tuvastada inimene, keda kahtlustatakse vähemalt 10 kajaka tahtlikus tapmises.

Politsei teatel olla kahtlusalune ostnud popkorni ning valanud selle parkimisplatsile maha. Sellega meelitas ta kajakad parkimisplatsile, et neist seejärel autoga tahtlikult üle sõita. Võimude teatel tappis ta vähemalt 10 lindu.

Marylandi osariigi Laureli politseijaoskond postitas üleskutse Facebooki, et loomade väärkohtlemises kahtlustatav isik tabada. Politsei sõnul said nad väljakutse laupäeva hommikul ning leidsid sündmuskohale jõudes eest kümmekond surnud lindu.

Uurimise käigus selgus, et kahtlusalune ostis Dollar Tree poest kotitäie popkorni ning tühjendas selle lindude kohalemeelitamiseks parkimisplatsile. Autoga kajakatele otsa sõitnud ja vähemalt 10 lindu tapnud kahtlusalune põgenes seejärel sündmuskohalt.

CBS Newsi teatel võib aga julmurit ees oodata väga tõsine karistus, sest eelmise aasta lõpus sai president Donald Trumpi allkirja parteiülene eelnõu, mis tegi loomade väärkohtlemisest föderaalkuriteo. Loomade väärkohtlemise eest võib karistada rahatrahvi või kuni seitsme aasta pikkuse vangistusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles