Briti kuningakoja tipud peavad prints Harryga kriisikohtumise (1)

Copy
Prints Harry ja Meghan Markle.
Prints Harry ja Meghan Markle. Foto: Pool/ZUMAPRESS.com

Briti monarh Elizabeth II võõrustab esmaspäeval koos kuningakoja teiste juhtivliikmetega kohtumist prints Harryga ning koos asutakse lahendama kriisi, mille lahvatas printsi ja tema abikaasa Meghani teade kuninglikest kohustustest loobumisest.

Kuningannaga liituvad esmaspäeval Ida-Inglismaal Sandringhamis teiste seas Harry isa prints Charles ja vend prints William, kellega tal on viimasel ajal pingelised suhted, kirjutab Briti meedia.

Konverentskõne kaudu osaleb Kanadast kohtumisel ka Meghan. Koos üritatakse leida kompromissi ning lämmatada kasvav kriis juba eos.

Istungil arutatakse muu hulgas raha hulka, mis paar Charlesi varast edasi saab, nende kuninglikud tiitlid ja kaubanduslike lepete sõlmimise võimalused, kirjutab Sunday Times.

Lehe teatel usub William, et tema ja Harry on nüüd «eraldi üksused». Sellega peetakse purunenuks sidet, mis nad oma ema traagilise surma järel lõid.

«Olen pannud käe oma venna ümber kogu meie elu ja ma ei saa seda enam teha. Oleme eraldi üksused,» olevat William Timesi andmeil ühele sõbrale öelnud.

Harry, Meghan ja poeg Archie veetsid jõulud Kanadas ning sel nädalal läks ameeriklasest endine näitlejanna sinna tagasi.

Kuninganna nõudis neljapäeval oma alluvatelt, et nad teeksid paariga kiirelt koostööd lahenduse leidmiseks, mis arvestaks paari sooviga suurema vabaduse järele.

Mitme Kanada väljaande teatel naasis Meghan Kanada Vaikse ookeani ranniku lähistel asuvale Vancouveri saarele, kus paar veetis aastavahetuse ja kus Archie viibis hoidjaga kogu aja.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles