William ja Harry taunisid «libalugu» oma suhete kohta

Copy
Briti printsid Harry ja William.
Briti printsid Harry ja William. Foto: Doug Peters/EMPICS Entertainment / Scanpix

Briti printsid William ja Harry mõistsid täna, kui kuninglik perekond kohtus arutama Harry tulevikku, ühisavalduses hukka nende omavaheliste suhete teemal spekuleerinud «libaloo».

Harry ja tema abikaasa Meghan teatasid eelmisel nädalal plaanist vähendada oluliselt kuninglike kohustuste täitmist. Varem on Harry niisama hästi kui kinnitanud lõhet vanema vennaga, vallandades spekulatsioonid erimeelsuste põhjuse ning selle üle, et just see võis mõjutada tema loobumisotsust.

Cambridge´i ja Sussexi hertsogid taunisid harukordses ühisavalduses artiklit, mainimata konkreetset väljaannet. 

«Selgetest eitustest hoolimata ilmus täna ühes Briti ajalehes libalugu, mis spekuleeris Sussexi ja Cambridge´i hertsogi omavaheliste suhete üle,» märkisid vennad avalduses. «Vendade jaoks, kes hoolivad nii sügavalt vaimset tervist puudutavatest teemadest, on säärane laimav keelekasutus solvav ja potentsiaalselt kahjulik.»

Ajaleht The Times kirjutas täna viitega anonüümsele «siseringi kuulujale», et Harry ja Meghan tunnevad end Cambridge´i hertsogi «kiusuajava» suhtumise tõttu eemaletõugatuna, kuid hoiatas: «Cambridge´i hertsogipaarile lähedased allikad ja mõned prints Harryle lähedased allikad on neid väiteid jõuliselt eitanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles