Soomes tabati murdvargast «metsatroll»

Copy
Foto: Toomas Huik/Scanpix

Politsei kahtlustab «metsatrollina» tuntud ning inimeste koju murdnud naist mitmes kuriteos. 

Üle aasta Littoinenis Päris-Soomes (Varsinais-Suomi) inimestele meelehärmi tekitanud 34-aastane naine jäi pühapäeva õhtul politseile vahele. Ennast kohalikele elanikele «metsatrollina» esitlenud naine murdis sisse võõrastesse kodudesse ja suvilatesse, vahel astus lihtsalt sisse ka lukustamata ustest.

Käis duši all ja sõi kõhu täis

Neis majades käis «metsatroll» duši all, sõi ja magas seal. Mõnelt poolt varastas ta ka asju. Politsei on naise üle kuulanud ning teda kahtlustatakse varguses, kodurahu rikkumises, varalise kahju tekitamises, ähvardamises ja vägivallakatses.

«Ta ei ole oma tegusid väga selgitanud. Osa neist tunnistas ta üles, osa lükkas tagasi,» sõnas ülemkonstaabel Lasse Höysti Lõuna-Soome politseist. Höysti sõnul oli naine pikka aega kodutu, kuid ajutisi ööbimiskohti tal siiski oli. Turu Päästearmee üritab leida talle elamist, kuna tõenäoliselt teda vangi ei mõisteta.

Politsei uurib viit juhtumit ja on nendega seoses ka ohvrid üle kuulanud. ««Metsatroll» olevat mõne inimesega ka rääkinud, kuid üldiselt lahkus ta kiiresti. Peamiselt liikus ta jalgsi,» kommenteeris ülemkonstaabel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles