New Yorgis Times Square'il võtab uut aastat vastu miljon inimest

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimesed New Yorgis Times Square'il uut aastat ootamas.
Inimesed New Yorgis Times Square'il uut aastat ootamas. Foto: SCANPIX

Maailma üks suuremaid uusaasta vastuvõtte toimub nagu ikka New Yorgis,Times Square'il, kuhu oodatakse täna õhtul miljonit inimest kõikjalt maailmast.

Times Square oli juba täna ennelõunal rahvarohke, kümned tuhanded olid aegsasti kohale tulnud - juba 13 tundi enne uue aasta saabumist, et omale õhtuks hea koht tagada - seisukoht keset suurt massi, see tähendab, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Vähemalt ilmaga on New Yorgis täna vedanud - see on selline varakevadine. Praegu, lõuna ajal tehakse Times Square'il õhtuseks suurpeoks veel viimaseid ettevalmistusi, mis tähendab, et pannakse paika viimaseid turvatõkkeid, sest nagu alati suurte rahvakogunemiste ajal, mõlgub siin mõttes sõna terrorism.

Times Square väärib täna tõepoolest nime maailma risttee, kogu maailmast on siia tuldud selleks, et üheskoos hõisata kui linnapea Micahel Bloomberg ja Lady Gaga uue aasta saabumist märkiva kristallpalli ühe siinse pilvelõhkuja katuselt alla lasevad, Eestis näitab kell siis juba seitsmendat hommikutundi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles