Texase lennuväljal võeti kinni lõhkeainet omanud mees

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõhkeaineeksperdid kastiga, milles on sõjaväes kasutatav lõhkeaine, mis võeti ära Texase Midlandi lennujaamas ühelt reisijalt.
Lõhkeaineeksperdid kastiga, milles on sõjaväes kasutatav lõhkeaine, mis võeti ära Texase Midlandi lennujaamas ühelt reisijalt. Foto: SCANPIX

Julgeolekutöötajad pidasid Ameerika Ühendriikides Texases kinni mehe, kes arvatavasti püüdis võtta lennukisse kaasa lõhkeainet.

Vahejuhtum leidis aset eile kella 9 paiku (kohaliku aja järgi) Midlandi rahvusvahelise lennuväljal, vahendas AP.

Mees peeti kinni turvakontrollis pärast seda, kui tema käsipagasi läbivalgustamisel oli sealt leitud kahtlane ese.

FBI pressiesindaja Mike Martinez ei saanud kommenteerida leitud lõhkeaine kogust ega ka seda, kas mees kandis sõjaväevormi või mitte.

Politseiseersant Brian Rackow ütles ajalehele Midland Reporter-Telegram, et mees tutvustas end kui sõjaväega seotud uurijat.

Oma sõnul oli ta koos perekonnaga külastanud lähedasi ja olid nüüd tagasiteel sõjaväebaasi Põhja-Carolinas, lisas Rackow.

Lennufirma American Airlines pressiesindaja rääkis, et mehel oli pilet lennureisile Midlandist Dallas/Fort Worthi rahvusvahelisele lennuväljale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles