Soomes on probleeme Amazoni Saksamaa internetipoest tellimisega

Copy
Foto: PASCAL ROSSIGNOL/REUTERS/Scanpix

Amazoni Saksamaa internetipoest on alates eelmisest nädalast olnud programmiviga, mis ei lase suurt osa tooteid Soome tellida.

Mitmel Amazon.de internetipoes on toote juures kiri, et seda toodet ei saa Soome tellida. Varasemalt on vaid osa tooteid olnud selliste piirangute all, nagu näiteks liitiumakuga tooted, kuid eelmisel nädal kasvas mittesaadetavate toodete arv märgatavalt. Piirang puudutab ka selliseid tooteid, mille inimesed on juba varem ostnud.

Amazoni klienditeenindusest teatati Helsingin Sanomatele, et ettevõtte sai probleemist eelmisel nädalal aru ning seda üritatakse parandada. Amazonist ei osatud veel õelda, kui kaua vea parandamine aega võtab. Amazon.de klienditeenindaja sõnul said nad esmaspäeval mitmelt soomlaselt teada, et mingit toodet ei saa Soome tellida.

Amazoni internetipoe tulekust Soome on kuulujutte liikunud juba pikka aega. Umbes aasta tagasi arvati, et Amazon ehitab Rootsi suured laohooned. Hiljem aga selgus, et Amazon ehitab Rootsi hoopiski selle kõige rohkem kasumit tootva pilveteenuse serverid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles