Vaevatasu ei meelitanud kedagi krokodilli kaela pitsitavast rehvist vabastama

Copy
Indoneesia võimud pole suutnud leida kedagi, kes prooviks eemaldada krokodilli kaela ümbert rehvi.
Indoneesia võimud pole suutnud leida kedagi, kes prooviks eemaldada krokodilli kaela ümbert rehvi. Foto: ANTARA FOTO/REUTERS/Scanpix

Indoneesia võimud pidid tühistama konkursi, mille käigus pakuti sularaha julgele inimesele, kes suudaks eemaldada krokodilli kaela ümbert soovimatu kaelaehte - mootorratta rehvi.

Palu piirkonna võimud pidid konkursi tühistama, sest mitte keegi ei avaldanud soovi üritada rehv nelja meetri pikkuse krokodilli kaela ümbert eemaldada.

Konkurss kuulutati välja kuu aega tagasi ja rehvi eduka eemaldamise korral oleks kandelasele makstud tasu. Kohalik loomakaitseorganisatsioon ei avaldanud tasu suurust, aga selle juht ütles, et raha oleks tulnud otse tema taskust.

Loomakaitsjad kardavad, et rehv lämmatab looma aegamisi, paraku pole nad juba aastaid suutnud leida võimalust looma ebameeldivast kaelaehtest vabastada.

Kaks aastat tagasi üritas ohtlikku missiooni kohalik telestaar saatest Panji the Explorer, aga katse ebaõnnestus ja uuesti pole ta looma päästa proovinud.

Ametnikud ütlesid, et kuna konkurss julge inimese leidmiseks läbi kukkus, tuleb keskkonnaministeeriumil nüüd ise tegutseda, et loom piinavast rehvist vabastada.

Indoneesia võimud pole suutnud leida kedagi, kes prooviks eemaldada krokodilli kaela ümbert rehvi.
Indoneesia võimud pole suutnud leida kedagi, kes prooviks eemaldada krokodilli kaela ümbert rehvi. Foto: MUHAMMAD/AFP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles