USA idaosas hukkus tormistes tingimustes viis inimest

Copy
Tormi tagajärjed USA idaosas.
Tormi tagajärjed USA idaosas. Foto: Jerry Jackson/AP/Scanpix

USA kaguosas oli ilma elektrita reede hommikul enam kui 260 000 majapidamist ja ettevõtet ning vähemalt viis inimest hukkus tormidest tingitud õnnetustes, kirjutas uudisteagentuur Associated Press. 

Elektrikatkestused puudutasid peamiselt osariike, kus võimud olid andnud tugeva tuule ja talviste ilmastikutingimuste hoiatuse: Põhja-Carolinat ja Pennsylvaniat, vahendas elektrikatkestusi jälgiv veebileht poweroutages.us. 

Mitmes osariigis leidsid aset mudalaviinid ja üleujutused. 

Virginia osariigi edelaosas evakueeriti oma kodudest üleujutuste tõttu enam kui 500 inimest, ütles osariigi kuberner Ralph Northam. 

Viis surmajuhtumit leidsid aset Alabama, Lõuna-Carolina, Põhja-Carolina ja Tennessee osariikides. 

Üks inimene hukkus ja veel teine sai viga, kui kaks haagiselamut hävinesid Alabama osariigis asuva Demopolise linna lähistel, teatas keskus Storm Prediction Center. 

Halva ilmaga seotud liiklusõnnetustes hukkus vähemalt neli inimest. Võimud soovitasid mitte sõita, kui teed pole tormis laialipaiskunud risu alt näha. 

Alabamas Buck's Pocketi rahvuspargis jäi veekogus oma autoga kolmapäeval kadunuks üks mees, kelle otsingud tuli halbade ilmastikutingimuste tõttu reedel peatada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles