Macroni Pariisi meerikandidaat taandus seksivideo tõttu

Copy
President Emmanuel Macroni erakonna Pariisi linnapeakandidaat Benjamin Griveaux teatas taandumisest seksivideo tõttu.
President Emmanuel Macroni erakonna Pariisi linnapeakandidaat Benjamin Griveaux teatas taandumisest seksivideo tõttu. Foto: AFP / Scanpix

Prantsusmaa presidendi Emmanuel Macroni kandidaat Pariisi linnapeaks märtsis peetavatel valimistel teatas täna, et loobub sotsiaalmeediasse lekkinud seksivideo tõttu kandideerimisest.

«Üks veebileht ja sotsiaalvõrgustikud on alustanud räigeid rünnakuid minu eraelu vastu. Minu pere ei vääri seda. Keegi ei tohiks sellise ahistamise ohvriks langeda,» ütles Benjamin Griveaux AFP-le.

Kolmapäeva õhtul avaldas üks veebileht seksivideo ja ühele naisele saadetud sõnumid, mille olevat saatnud valitsuse endine pressiesindaja ja linnapeakandidaat Griveaux. Seejärel levisid need sotsiaalmeediasse.

«Üle aasta oleme mina ja mu pere olnud laimavate märkuste, valede, kuulujuttude, anonüümsete rünnakute, varastatud eravestluste avaldamise ja surmaähvarduste ohvrid,» ütles Griveaux. «Ja nagu sellest veel vähe oleks, jõuti eile uuele tasemele,» lisas ta ja ütles, et ei luba oma perel seda rohkem taluda. «See on läinud liiga kaugele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles