Balti riikide kodanikud saavad Poola territooriumi läbida sõidukite kolonnina (3)

Brita-Maria Alas
Copy
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Bildagentur Muehlanger via www.imago-images.de/imago images/Roland Mühlanger/Scanpix Baltics

Poola võimudega on saavutatud kokkulepe, et Balti riikide kodanikud eskorditakse läbi Poola territooriumi sõidukite kolonnina, teatas välisminister Urmas Reinsalu. 

Välisminister Urmas Reinsalu ja teised Balti riikide välisministrid leppisid Poola välisministeeriumiga kokku Balti riikide kodanike evakueerimises Saksa-Poola piirilt. Leppega moodustatakse Balti riikide elanike sõidukitest humanitaarkolonn, mis eskorditakse läbi Poola territooriumi.

Minister Reinsalu rõhutab, et Eestisse naasta soovivad kodanikud annaksid endast teada kuni homse, 16. märtsi hommiku kella 8.00ni. Poola territooriumi hilisem läbimine pole enam võimalik.

Palutakse teavitada soovist seda võimalust kasutada ja saata oma andmed konsul@mfa.ee. Mugavamaks koostööks võib saata sellele aadressile oma ees- ja perekonnanime, sünniaja, kontaktandmed, asukoha ja sõiduki tüübi (erasõiduk, buss, mikrobuss).

Sõidukit mitteomavad kodanikud võiksid sellest samamoodi antud aadressil teada anda.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles